Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito on kriittinen osa tuotantoprosessien tehokkuuden ja luotettavuuden varmistamista. Hyvin toteutettu kunnossapito vähentää teollisuuden tuotantokatkoksia, pidentää koneiden ja laitteiden käyttöikää sekä parantaa työturvallisuutta.

Teollisuuden kunnossapidon palvelumme

Ennaltaehkäisevä kunnossapito

Tarjoamme seisakkihuoltojen lisäksi myös muut ennaltaehkäisevät kunnossapidon palveut, jotka suoritetaan tuotannon häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Seisakkihuollot

Toteutamme seisakkihuollot tehokkaasti pyrkien varmistamaan, että kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet ja korjaukset tehdään kerralla. Autamme myös huoltoseisakkien aikataulutuksessa ja suunnittelussa.

Korjaava kunnossapito ja huoltopäivystys

Korjaavan kunnossapidon tavoitteenamme on palauttaa rikkoontunut kone tai laite toimintakuntoon mahdollisimman nopeasti. Palvelemme mahdollisuuksien mukaan myös päivystysluonteisesti yllättäen ilmeneviin tuotannon kannalta kriittisiin kunnossapitotarpeisiin.

KOKEMUS

Henkilöstöllämme on vuosien kokemus toimimisesta eri teollisuudenalojen toimintaympäristöissä.

KALUSTO

Hyödynnämme kunnossapitotöissä omaa HIAB-kalustoamme sekä tarvittaessa myös muuta nostokalustoa.

KANSAINVÄLISYYS

Tarjoamme teollisuuden kunnossapitopalveluita niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Hitsaustyöt ja laadunvalvonta

Temacon hitsaussertifikaatteja ylläpidetään KEMPPI Weldeye digitaalisessa järjestelmässä, joka takaa, että sertifikaatit ovat aina voimassa ja päivitetty. Temaconilla on omat WPS:t asennustyömailla tapahtuviin hitsaustöihin

Kattava ja aina kalibroitu kiristyskalusto

Yrityksellämme on käytössä suuri määrä erilaista pulttien ja liitosten kiristyskalustoa pulttiliitosten momentointiin. Koneet ovat maailman johtavien toimittajien valmistamia ja aina kalibroituja laitteita.